Dress me.

Fick den här av farmor. Tack så mycket, älskar dig. Kommer inte ha den på balen. Så ni vet.


So lektion.

Ska börja jobba med geografi. Fuck. Träning ikväll. Fuck.


Dö åt dubbelmoraler.


Everybody got secrets.


Duschen väntar.

Spelade match mot Älvsjö. Det blev 3-3, egentligen skulle vi ha vunnit men domaren hade inte alla hästar i hagen som man brukar säga. Aja. Ska förmodligen träffa Niklas idag och äta middag med familjen ikväll. Men nu ska jag duscha.


Idag är det äntligen fredag.

Just nu sitter jag och gör ingenting med Elin och några. Har vikarie, igen. Så pallar inte gå på lektion. Vet inte vad som händer idag. Ciao.


Påväg till skolan.

Engelska första passet. Fuck it..


No nationella.

Upp i mitt arsle. Min lärare sabbade för mig så kommer få ig. Tack för den. Gissade typ på allting.. Sug. Aja. Ska inte deppa, det är min födelsedag! Slutade kvart över elva så det var najs. Idag ska jag träffa babe. Längtar. Ikväll är det också middag med familjen. Hörs senare. Hugs.


Fyller år om 45 minuter.

Så jävla taggad!


I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

Vaknade nyss. Har sovit sen klockan fyra. Var helt död när jag kom hem. Hade två lektioner. Matte och no. Ganska najs. Sen drog min klass och min parallell klass in till rådhuset för att se en teater. Ganska roliga delar, annars värdelös. Sen kom jag hem, pratade med Niklas i telefon sen somnade jag. Skulle egentligen dragit ut och sprungit men pallar inte nu så ska cykla på tränings cykeln i en halvtimme eller så. Vi hörs senare. Hugs.


New in.


Baby you light up my world like nobody else.

Är hemma nu. Har varit i Globen hela eftermiddagen med Nathalie. Satt på Donken och åt ett långt tag. Pratade om allt och ingenting. Drog förbi h&m och köpte lite saker. Fick med mig sminkborttagning, trosor och bh. Awsome. Gjorde äntligen något vettigt för mina pengar. Kom hem vid halv sju och gick ut med hunden. Nu ska jag plugga. Ha det gött.


@ school

Har engelska. Ska träffa Nathalie efter skolan. Pussar!


Vaknar nu klockan nio för att plugga.

Jag är awsome!


All I need is U.

Chillar i sängen med chips och cola. Spelade en tränings match med fotbolls laget tidigare idag, vi vann med 5-0 mot KB. Har inte så mycket att säga. Imorgon ska jag träffa babe <3


Words.


I'll fight my way through this.

Har studiedag idag. Vaknade runt tio, och sen dess har jag pluggat lite och ätit en stor lunch eftersom jag inte åt någon frukost. Ska plugga mer senare ikväll, för nu ska jag bara njuta av att jag fick en dag ledigt från skolan. Behövde verkligen det här. Att bara få sova i några extra timmar.

Senare idag ska jag nog träffa Älsklingen. Och ikväll är det träning, igentligen skulle vi haft tränings match men det lag vi skulle möta kunde inte komma.. Skit trist men sånt är livet. Får se om jag går på träningen eller kör eget hemma. Ska prata med mamma när hon kommer hem.


Kony 2012 ♥



Sprid detta till alla ni känner. Det måste få ett slut, nu.

Back from school

En lite kort beskrivning av vad jag tycker om skolan: Kiss my motherfucking ass.

Pallar fan inte vara i skolan längre, vill ha sommarlov! Kände det verkligen idag. Längtar efter att börja på gymnasiet och bara lägga grundskolan åt sidan. Finns inget bra med det, folk mår bara dåligt av att gå dit. Inte jag, men jag ser att många gör det i ung ålder.

Massa skit lektioner idag. Ävenfast jag hade massa läxor som jag ligger efter i så ska jag ändå vila idag. Har hela torsdagen på mig att plugga, älskade studiedag ♥ Är på hyffsat humör. Men ska ändå ta och sova lite. Kanske drar ut och springer ikväll? 

Saknar att vara brun och sommaren.

Skrillex ♥



Det här är kärlek. <3

Nu: Big Brother


Sammanfattning av mitt sportlov 2012

Umgåtts med Niklas
Träffat vänner
Hemmakvällar med familjen
Klipp mitt hår helt perfekt
Haft lite deppm0de kvällar
Gått ner i vikt
Sköna utekvällar
Träffat lite nya människor
Fått mer sömn problem än innan
Träffat släktingar
Pluggat lite smått
Ätit en hel del go'a saker
Min iPhone kraschade igen



Update: Vet att jag lovade för- och efterbild på mitt hår. Det kommer!

´

Sista dagen på lovet

Hej sötnosar! Sista timmarna på lovet då, tråkigt men sant. Men det är fem veckor till nästa lov, score! Aja, kommer en liten sammanfattning om vad jag har hunnit med att göra under den här 7 dagars lovet. 

Men idag iallafall. Vaknade hemma hos Niklas runt tolv ungefär, fick hela sju timmars sömn. Niklas pappa kom och skulle hämta Niklas moppar, så ja. Jag deltog i det. Gjorde inte så mycket men.. Drog hem direkt efter det. Duschade och gjorde mig iordning. Åkte mot Hanninge och firade min kusin fyllde 19 år för några dagar sen. God mat och dryck blev det. Det första och det enda jag kommer äta idag. Drog hem vid halv sju och har bara umgåtts med min underbara bror tills nu. Ska läsa i min svenska bok som aldrig tar slut och sova.

Ha det gött. Pussar!

Nattbloggning

Gotland 2011, saknar!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag stänger ner allt. Ganska skön dag, gjorde inte ett piss. Men imorgon ska det bli lite aktivitet på mig. Ska klippa mig! Weho. Okej, jag gör det typ varje kvartal men skitsamma. Ska inte göra så stor förändring men kan göra för-och-efter bild. Någoting iallafall. Sen ska mamma följa med mig och hämta ut min skinnjacka, beställde den i Oktober men har varit tvungen att skicka tillbaka den två gånger för att det har varit fel storlek. Hehe.. Men ska sluta babbla nu. Pussar!

Update: Jag fyller 16 om exakt två veckor! Awsome!

RSS 2.0